0320-228060

19

okt, 2016

Bedankt voor het mooie verjaardagsfeest

By: | Tags: | Comments: 0

5 april stond bij de plusgroep in het teken van een feestje vieren. Juf Tjarda was namelijk jarig en de kinderen hadden de opdracht gekregen om een leuke ochtend of middag te organiseren.
Hier zijn ze goed in geslaagd!
Groep 6/7/8 was in de ochtend druk in de weer met de voorbereidingen. Slingers ophangen, ballonnen, de deur afplakken, hapjes, drankjes en muziek. Aan alles was gedacht! Juf Tjarda werd opgehaald, de confetti werd geknald en de kinderen zongen haar toe, de juf voelde zich gelijk helemaal jarig.
Er was zelfs een heuse piñata gemaakt in de vorm van een ijsbeer vol met snoepjes, wat leuk gedaan!
Daarna hebben we taart gegeten, spelletjes gedaan, gedanst, snoepjes gezocht en is er gegoocheld. Het was reuze gezellig!
Voor juf Tjarda zat de pret er toen nog niet op, want ´s middags werd zijn verrast door groep 4/5. Ook daar is lekker gesmuld van een traktatie en zijn er leuke spelletjes gespeeld, die de kinderen zelf hadden bedacht! Sommige kinderen kwamen erachter dat organiseren naast leuk toch ook best lastig kan zijn, ze hadden er niet aan gedacht om alle spullen voor het spel mee te nemen. Met elkaar konden we gelukkig oplossingen bedenken en mocht dit de pret niet drukken en hebben we een gezellig middag gehad.

Alle IJverig IJsberen, hartstikke bedankt!

Leave a Reply