0320-228060

19

okt, 2016

Schrijfwedstrijd en voorstelling op het SGL

By: | Tags: | Comments: 0

Aan het begin van het jaar zijn de kinderen van groep 8 direct begonnen met het schrijven van een verhaal of gedicht over het thema ´voor altijd jong´. Met dit verhaal of gedicht hebben ze meegedaan aan de jaarlijkse schrijfwedstrijd van de SGL.

Dit jaar hebben we wat te vieren want Esmée´s gedicht behoort tot de beste 12 gedichten! Vrijdag 7 oktober om 16:00 is de uitreiking en wordt bekend gemaakt wie van de 12 het beste gedicht heeft.

Omdat we deelnamen aan de schrijfwedstrijd werden we ook uitgenodigd op de SGL waar we een rondleiding kregen, de winnaar van de schrijfwedstrijd bekend werd gemaakt en een voorstelling werd gegeven om de kinderboekenweek in te luiden.

Ondanks dat de de winnaar zich niet onder onze klas bevond was het een geslaagde dag.

Leave a Reply