0320-228060

21

apr, 2017

April bij de Pientere Pinguïns

By: | Tags: | Comments: 0

Op 11 april hebben we mee gedaan met de nationale buitenles. We hebben buiten de rekenles gedaan. De kinderen moesten in tweetallen werken(maatjes). Met 3 dobbelstenen om de beurt gooien. Het grootste en het kleinste getal moesten worden opgeteld en het middelste getal moest daarvan afgetrokken worden.  Die som moest opgeschreven worden op de tegel. En het antwoord van deze som, gaf aan hoeveel tegels de kinderen verder mochten stappen. En op deze tegel kwam het andere maatje aan de buurt om te gooien en de zelfde stappen werden weer uitgevoerd.
In de bijlage een aantal foto’s .

Op vrijdag 21 april hebben we schoolbreed sportdag beleefd. De kinderen genoten ervan. Het weer was precies goed.

In de bijlage een aantal foto’s .

 

 

Leave a Reply