0320-228060

Gokinderopvang

Peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang

In onze school biedt GO! Kinderopvang opvang bij peuterspeelzaal het Vlinderbos voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang bij BSO de Jungle voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

PSZ het Vlinderbos
PSZ het Vlinderbos is een VVE peuterspeelzaal. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse educatie. Dit betekent dat het aanbod speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Er is een intensieve samenwerking tussen de peuterspeelzaal en de Kring. We werken samen aan de ontwikkeling van uw kind. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.

Het Vlinderbos is geopend op alle ochtenden van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur. Daarnaast ook op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 12.45 uur tot 15.15 uur.

BSO de Jungle
Het is belangrijk dat uw kind zich bij ons thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij jungle kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

Jungle is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang. Op woensdag vindt de opvang plaats bij IKC het Mozaïek (Kempenaar 21-06).

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groep. Voor meer informatie over tarieven en aanmelden kunt u terecht op de website www.go-kinderopvang.nl.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09
Postbus 2052, 8203 AB Lelystad
Telefoon 0320 – 294 900
E-mail info@go-kinderopvang.nl